GET YOURSELF
REFRESHED

Bel ons via 078-6820015

Aromatherapie

Aromatherapie wordt eigenlijk gedurende elke behandeling ingezet door etherische olien precies op uw lichamelijke, geestelijke en emotionele situatie af te stemmen.  Eeuwen geleden werden er al zalven, pasta’s en parfums samengesteld uit bloemen, planten en bomen. Gebruik etherische olien altijd uitsluitend op advies van een natuurgeneeskundig therapeut. Deze olien mogen alleen uitwendig gebruikt worden. Aromatherapie heeft een zeer krachtige werking, maar is desondanks zeer geschikt voor alle leeftijden en zelfs voor dieren.

Vanzelfsprekend wordt er naar de leeftijd en behoefte gekeken om de juiste samenstelling van olien te maken, want om 1 druppel etherische olie te maken, zijn er vele kilo’s van een plant, bloem of struik nodig.

Ik voeg de etherische olie toe aan een draagolie. Dit is een zuiver plantaardige olie zoals bijvoorbeeld amandelolie, goudsbloemolie, druivenpitolie of olijfolie van de eerste koude persing. Veel kruiden kunnen als thee gedronken worden ter ondersteuning van klachten. Met plezier meng ik een flesje olie voor thuisgebruik om behandelingen te ondersteunen en eventuele klachten te helpen verminderen. Een flesje gemengde olie kost € 10,-.

psamp

Share Button

U kunt helaas geen reactie plaatsen