GET YOURSELF
REFRESHED

Bel ons via 078-6820015

Gezichtsmassage, oorkaarsen en lichaamskaarsen behandeling

De oorkaarsenbehandeling is ideaal om te ontstressen, het hoofd leeg te maken en even helemaal te relaxen. De behandeling begint met een heel zachte gezichtsmassage met warme kruidenstempels. Met name de lymfebanen in het gezicht worden hierbij gestimuleerd. Ook de oren worden zachtjes gemasseerd, waarna de oorkaarsen geplaatst worden. De oorkaarsen zorgen voor een zeer diepe ontspanning. Lichaamskaarsen worden ook ingezet voor klachten, echter nooit in combinatie met oorkaarsen in dezelfde behandeling. Oorkaarsen worden vooral ingezet bij emotionele klachten, stress en verschillende klachten die te maken hebben met het hoofd, zoals bijvoorbeeld oorsuizen, ontstekingen en/of irritaties in de keel, neus, holten en voorhoofd. In de praktijk blijkt dat oorkaarsen ook een zeer positief effect hebben na een narcose. Ook bij herstel van ziekte of lymfestoornissen kan een oorkaarsenbehandeling helpen.

De behandeling is diepreinigend en werkt zeer ontspannend wanneer u veel aan uw hoofd heeft, of bijvoorbeeld een zeer drukke baan heeft.

Lichaamskaarsen kunnen voor veel verschillende lichamelijke klachten ingezet worden en deze integreer ik vaak in een behandeling. Een oorkaarsenbehandeling met gezichtsmassage duurt 45 minuten en kost € 42,50.

IMG_8105

Share Button

U kunt helaas geen reactie plaatsen