GET YOURSELF
REFRESHED

Bel ons via 078-6820015

Introductie

Marielle3120

Hartelijk welkom op de website van Healthy Living Centre, Natuurgeneeskundige praktijk voor welzijn, vitaliteit, gezondheid en coaching.

Ik ben Marielle Smith-Lommen en ik ben Energetisch Therapeut. Gedurende de afgelopen jaren heb ik veel verschillende studies gevolgd en diploma’s gehaald, zodat ik u een zo breed mogelijk behandelpakket aan kan bieden.

Nog altijd volg ik nieuwe opleidingen, cursussen of workshops en ga ik jaarlijks naar trainingsdagen om mijn licenties te behouden, kennis te verdiepen en up to date te houden.

Mijn praktijk heet Healthy Living Centre, omdat “healthy living” de basis is voor iedereen.

Zonder een gezonde balans tussen werk, ontspanning, geest en lichaam, kunt u niet gezond functioneren. Door aan deze basis te werken door bijvoorbeeld behandelingen, supplementen of aanpassingen in de voeding, kunt u een stabiele, krachtige en gezonde basis voor u en uw gezin creëren.

In Healthy Living Centre staan het welzijn en de ontspanning van mijn cliënten bovenaan. Wanneer iets niet goed voelt, hoop ik dat u zich vrij voelt om dit direct aan te geven, zodat de techniek direct aangepast kan worden en de behandeling voor u prettig blijft.

Voor elke eerste behandeling in mijn praktijk, bespreken we met behulp van een intakeformulier eerst uw wensen, verwachtingen, klachten, medicatie etc. om tot een goed behandelplan te komen.

Niet alle behandelingen kunnen gecombineerd worden omdat sommige kruiden kunnen reageren op uw medicatie, dus het is heel belangrijk dat u mij goed informeert. Gedurende het hele behandeltraject evalueren we regelmatig uw situatie.

Naast behandelingen bent u in mijn praktijk ook van harte welkom voor workshops en cursussen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en volg ons op Facebook.

Laat u inspireren door deze website, natuurlijk mag u altijd een keer kennis komen maken in mijn praktijk. Wel op afspraak, maar geheel vrijblijvend.

Share Button

U kunt helaas geen reactie plaatsen