GET YOURSELF
REFRESHED

Bel ons via 078-6820015

Kleurentherapie

Gedurende de behandelingen zet ik vaak kleuren in om behandelingen te ondersteunen. In de kleurentherapie draait het om de frequentie waarop cellen vibreren, is een cel ziek dan vibreert deze op een andere frequentie. Door het gebruik van de juiste kleuren wordt uw energieke en lichamelijke gesteldheid weer op elkaar afgestemd en kunnen klachten afnemen.

Een kleurentherapeut maakt u bewust van uw behoefte aan bepaalde kleuren en leert u hoe u kleuren kunt toepassen voor genezing, ontspanning of inspiratie.

U hoeft geen klachten te hebben om gebruik te maken van kleurentherapie. Kleurentherapie helpt u juist verder om uw zelfgenezend vermogen aan te wakkeren.Werken met kleurentherapie kan door middel van gekleurde lappen, gekleurde stenen, water drinken uit gekleurde flessen, olie, bestraling met een gekleurde lamp etc. Hou u altijd aan het advies van uw kleurentherapeut, een teveel aan kleuren kan uw (gemoeds)toestand nadelig beinvloeden. Natuurlijk maak ik graag tijd voor een los consult wanneer u daar behoefte aan heeft. Aan de hand van een intakeforumlier ga ik met u bespreken welke kleuren u verder kunnen helpen. Meestal hebben we daarna nog 1 vervolg consult en heeft u al een goed resultaat behaald met de kleurentherapie. Een consult kost € 45,-.

Share Button

U kunt helaas geen reactie plaatsen