GET YOURSELF
REFRESHED

Bel ons via 078-6820015

Waardebonnen en Geschenken

Zoekt u een leuk en origineel cadeau?

Denk dan eens aan een waardebon voor een massage of behandeling. U kunt ervoor kiezen om een waardebon voor een volledige behandeling naar zijn of haar keuze te geven, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een waardebon voor een ander bedrag aan te schaffen. Deze waardebon geeft de ontvanger dan korting op de behandeling.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een waardebon waarmee producten aangeschaft kunnen worden. Met plezier stel ik, samen met u, een gepersonaliseerd cadeau samen. Denkt u aan een combinatie van een waardebon voor een behandeling en verzorgingsproducten.

Ook een sportproductenpakket, verzorgingsproductenpakket of een pakket met natuurlijke thee en verantwoorde snacks behoren tot de mogelijkheden. Er zijn vele mogelijkheden, er zijn al leuke producten te koop vanaf € 12,50. Waardebonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 5,-.

Jaarlijks verzorg ik ook eindejaarsgeschenken voor verschillende bedrijven en informeer ik u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Neem contact met mij op wanneer u hier meer over wilt weten of wanneer u een waardebon of geschenk wilt bestellen.

Share Button

U kunt helaas geen reactie plaatsen